Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Απόπειρα εξαπάτησης επιχειρηματία χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν οι απόπειρες εξαπάτησης επιχειρηματιών, από άτομα που χρησιμοποιώντας το όνομα αιρετών του Δήμου Σύρου Ερμούπολης επιχειρούν να τους αποσπάσουν σημαντικά ποσά.

Στις 8 Αυγούστου ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης είχε ενημερώσει για την απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης επιχειρηματία χρησιμοποιώντας το όνομα του Αντιδημάρχου Τουρισμού και λίγους μήνες μετά κατήγγειλε νέο περιστατικό με θύμα αυτή τη φορά τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Ιωάννη Πιταούλη.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος ενημέρωσε τους δημότες και τους κατοίκους του νησιού ότι επιτήδειος προσπάθησε τηλεφωνικά να εξαπατήσει επιχειρηματία του νησιού, με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα, προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Ιωάννη Πιταούλη.

Ως εκ τούτου, εφιστά την προσοχή των πολιτών να μη δίνουν προσωπικά τους δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να καταθέτουν χρήματα, αλλά να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.
Σχολιάστε