OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δεσκάτης: Eορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ολοκληρώθηκαν με λιτό τρόπο λόγω της υιοθέτησης προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ 28Ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Δεσκάτης. Στη συνέχεια, τελέσθηκε δοξολογία και συνεχίστηκε με Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Κωτίδου Μαρία Εκπαιδευτικό του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Δεσκάτης.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πλατείας της Εθνικής Αντίστασης καθώς και κατάθεση στεφάνων από τον Αντιδήμαρχο Δεσκάτης,τον Εκπρόσωπο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου,την Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας,τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας,της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς από φορείς και συλλόγους της Δεσκάτης.
Τέλος, στην Δημοτική Ενότητα Χασίων τελέσθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρπερού.Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο (οικισμός Καρπερού) καθώς και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Δεσκάτης,τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καρπερού,τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αντίστασης.Ομιλητής ορίσθηκε η κ. Κωσταρέλλου Δήμητρα, Καθηγήτρια Φιλολογίας Λυκείου Καρπερού και τελετάρχης ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Μπούζμπας Θεόδωρος.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice