Αποστολή αλληλεγγύης από τον Δήμο Κατερίνης και τη ΔΕΥΑΚ στον Δήμο Μουζακίου

Την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου, έδειξαν ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ Κατερίνης, με αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ως επικεφαλής της αποστολής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης και οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Κυριακίδης, κατέφθασαν χθες το μεσημέρι στο Μουζάκι όπου και παρέδωσαν 2 χλμ σωληνώσεων για την αποκατάσταση των υποδομών στη ΔΕΥΑ Μουζακίου.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Κουκοδήμος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τη θεομηνία. Για ταχεία αποκατάσταση των ζημιών, ευχήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μπουσνάκης.
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη για τη βοήθεια. Μέσα από τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται περίτρανα πως η ανθρωπιά και η ανιδιοτέλεια είναι πιο δυνατές από ποτέ τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.
Σχολιάστε