Χαιρετισμός Δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Στον αγιασμό των Σχολικών Βαθμίδων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) της Βάρδας παρέστη ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ., συνοδευόμενος απο τους Αντιδημάρχους κ. Σίνο Ν., κ. Βαγγελάκο Π. και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βάρδας κ. Παναγόπουλο Π.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Δημάρχου:
«Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς,  με την έναρξη σήμερα της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 επιθυμώ να σας απευθύνω τον θερμό χαιρετισμό μου, για καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία, νέους στόχους, οράματα και αυξημένες προσδοκίες.

Αυτή η σχολική χρονιά είναι διαφορετική, μάσκες στο πρόσωπο, αντισηπτικά στα χέρια και αποστάσεις μεταξύ μας, είναι δύσκολο το ξέρω.. αλλά σας έχω εμπιστοσύνη! Εσείς θα δώσετε το παράδειγμα σε όλους εμάς, και μαζί θα τα καταφέρουμε! 

Με ιδιαίτερη και πολύ αγάπη απευθύνομαι σε εσάς τους μαθητές όλων των βαθμίδων για να σας τονίσω ότι είστε η ελπίδα και η προσδοκία όλων μας. 

Ο Δήμος μας θα είναι πάντα κοντά σας ώστε να επιλύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με την σχολική σας καθημερινότητα. 

Το δικό σας καθήκον είναι να προοδεύετε κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ως μαθητές και ως προσωπικότητες, δίνοντας στους γονείς σας και σε όλους εμάς την χαρά και την ικανοποίηση ότι οι κόποι σας και οι κόποι μας είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Καλή Δύναμη σε όλους, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα παιδιά, ιδιαίτερα στα πρωτάκια!

Σας εύχομαι από καρδιάς, καλή  σχολική  χρονιά και καλή πρόοδο με υγεία και ασφάλεια!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Λέντζας Γιάννης».

 
Σχολιάστε