OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Συντηρήσεις γεφυρών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου στην Π.Ε. Φωκίδας

Στην εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση φθορών γεφυρών, κάτω διελεύσεων και τεχνικών, στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο Π.Ε. Φωκίδας», προϋπολογισμού 270.000 € από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Φωκίδας, προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις γέφυρες της Ν.Ε.Ο. Ιτέας – Αντιρρίου, όπου διαπιστώθηκαν ρωγμές και διάβρωση σκυροδέματος, έκθεση ράβδων οπλισμού με στίγματα οξείδωσης λόγω της έντονης υγρασίας από το κατάστρωμα της οδού, καθώς επίσης και καθαρισμός φρεατίων και αντικατάσταση σχαρών των φρεατίων υδροσυλλογής στις περιοχές Σεργούλας και Σώταινας. Oι παρεμβάσεις αυτές αφορούν στις γέφυρες Γαλαξιδίου, Πανόρμου, Ερατεινής, Τολοφώνα, Αγίου Νικολάου, Αγίου Σπυρίδωνα, Σπηλιάς-Γλυφάδας, Σωρροί Τριζονιών και κόμβο Γλυφάδας, Μαραθιά, Χιλιαδού, RENAULT Ναυπάκτου, Καστρακίου και κόμβο Μαλαμάτων.

«Προχωράμε στην αναγκαία συντήρηση των γεφυρών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου στη Φωκίδα, εξασφαλίζοντας την περαιτέρω οδική ασφάλεια. Παρεμβαίνουμε δίνοντας λύσεις, σε ένα επιβαρυμένο κυκλοφοριακά δίκτυο, που εκτός από τους μόνιμους κατοίκους εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια του έτους.», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice