OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων του Δήμου Διονύσου

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια όλα τα σχολεία του Δήμου Διονύσου, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια και Λύκεια, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ήδη ολοκληρώθηκε η διανομή αντισηπτικών, ατομικών δοχείων νερού (παγουριών) καθώς και σελιδοδεικτών στο σύνολο των σχολείων, δημόσιων αλλά και ιδιωτικών. Σε ότι αφορά τις μάσκες των μαθητών, αναμένεται να παραδοθούν μέσα στις επόμενες ώρες από την ΚΕΔΕ.

Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης και  καθαρισμού των σχολείων, ενώ έχει προγραμματιστεί και η απολύμανσή τους.

Με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών είναι σε διαρκή ετοιμότητα και στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

«Έχω δώσει από την πρώτη στιγμή  εντολή προκειμένου όλος ο μηχανισμός του Δήμου μας να είναι σε ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων. Δική μας υποχρέωση, εν μέσω πανδημίας, είναι να κάνουμε πιο εύκολη αλλά και ασφαλή τη ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Εύχομαι καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας αλλά και να έχουμε όλοι υπομονή μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση λόγω του Covid-19». ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice