OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

ΠΔΕ: Σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, συνάντηση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, με αντικείμενο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Κατά την συνάντηση, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και προχώρησε ήδη στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο της πρώτης φάσης του έργου, προϋπολογισμού 1.240.000 ευρώ, που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Εκτενώς συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την υλοποίηση του εκσυγχρονισμού. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων» προκειμένου να συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης για την δεύτερη φάση του έργου. 

Υπενθυμίζεται ότι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων έχει δρομολογηθεί μια μεγάλη επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του. Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έχουν προγραμματιστεί βελτιώσεις αναβατήρων και βοηθητικών συστημάτων, προμήθεια και εγκατάσταση βοηθητικών συστημάτων, ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό χιονοστρωτήρων, εκτέλεση απαραίτητων τεχνικών εργασιών, βιολογικός καθαρισμός κ.α

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice