ΠΔΕ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κοροβέσης επιβλέπει έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών

«Παρών» στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στη περιοχή Κουμανίου Ολυμπίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Ν. Κοροβέσης.

Ικανοποιημένος για την πορεία των εργασιών συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, που βρίσκεται σε εξέλιξη εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Ν. Κοροβέσης, ο οποίος, επισκεπτόμενος την Τ.Κ. Κουμανίου επέβλεψε τις εργασίες και ενημερώθηκε για τα επόμενα σημεία των παρεμβάσεων.

Πρόκειται για εργασίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση οδικών αξόνων Λάλα – Ε.Ο 111 και Χάνι Πανόπουλου – Μουζάκι – Καράτουλα και Συνδετήριοι προς Νεμούτα – Αχλαδινή και Γούμερο – Μουζάκι» για την αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που παρουσιάζει το οδόστρωμα σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, στις παραπάνω περιοχές.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν παρέλειψε να τονίσει το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη που έχει δώσει ως βασική κατεύθυνση την εντατικοποίηση των διαδικασιών για νευραλγικά έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα του πολίτη, κλείνοντας «πληγές» και προβλήματα από το παρελθόν.

Σε σχετική ανάρτηση σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε σχετικά:
Σχολιάστε