Παραλαβή μασκών από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Στην τελική ευθεία για το πρώτο κουδούνι και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Στα σχολεία του Δήμου βρίσκονται ήδη όσα χρειάζονται για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, πολύ πριν το πρώτο κουδούνι της Δευτέρας και απομένει η διάθεση των μασκών από την ΚΕΔΕ.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδιού Δημήτρης Σωτηρόπουλος παρέλαβε σήμερα τις μάσκες για λογαριασμό του Δήμου οι οποίες θα διατεθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Έχουν μάλιστα ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων για την παραλαβή τους και σταδιακά θα ολοκληρωθούν όλες οι ενέργειες.

Μαζί με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο το «παρών» έδωσαν και άλλοι εκπρόσωποι Δήμων της Αττικής, μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς για να παραλάβουν τις δικές τους μάσκες.

Η Δημοτική Αρχή του Λάμπρου Μίχου είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού και έχουν προμηθεύσει τα σχολεία με όλο το αναγκαίο υγειονομικό υλικό για μια καλή σχολική χρονιά, μα πάνω όλα με απόλυτη ασφάλεια!
Σχολιάστε