Μουστόγιαννης: «Πολιτική ήττα Ζορμπά το θέμα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς!»

Πυρά στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή -Μια γενιά μπροστά» Αλέξανδρος Μουστόγιαννης με ανακοίνωσή του, αναφερόμενος στην μη ανανέωση της σύμβασης 24 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο κ.Ζορμπάς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη μας με την εμμονή του να μην ανανεώσει την σύμβαση 24 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Στο ΔΣ των ΠΑΙΣΔΑΠ της προηγούμενης βδομάδας ο Δήμαρχος της πόλης απαξίωσε τους υπαλλήλους και με την γνωστή του συμπεριφορά κατάφερε να ανοίξει ένα θέμα στο οποίο υπήρχε λύση την οποίος όμως δεν ήθελε να συζητήσει με τις παρατάξεις και με κανέναν.

Η πρόταση του καταψηφίστηκε παρότι έχει την πλειοψηφία στο ΔΣ και αναγκάστηκε τις επόμενες μέρες να κάνει μια πρώτης τάξεως κυβίστηση και πήρε πίσω την πρόταση του και έτσι λίγες μέρες μετά συμφώνησε στην ανανέωση τους.

Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση όμως είναι ότι βγάζει ανακοίνωση και κατηγορεί τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης για λαϊκισμό.

Είναι λαϊκισμός να υπερασπίζεται κάποιος τα συμφέροντα των υπαλλήλων του Δήμου;

Είναι λαϊκισμός να εκτελούμε τα καθήκοντα μας ως Αντιπολίτευση;

Καλά θα κάνει να εξηγήσει στους Δημότες της πόλης  αν ισχύουν αυτά που είπε η συνεργάτιδα του καη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία δημόσια δήλωσε ότι οποίος δεν συμφωνεί παραιτείται,και έτσι έπραξε η ίδια και παραιτήθηκε από το ΔΣ των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Έτσι πορεύεται;χωρίς διαβούλευση χωρίς συζήτηση;

Τον καλούμε να επανέλθει στην πραγματικότητα γιατί η πόλη έχει μείνει πίσω και επιτέλους να μας παρουσιάσει το σχέδιο του για την Αγία Παρασκευή!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».

 
Σχολιάστε