Μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τόνισε:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα. Μία σχολική χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, με νέες συνθήκες, νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις τις οποίες οφείλουμε όλοι μαζί να υπερκεράσουμε.

Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύουμε όλα εκείνα που σας απασχολούν.

Να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι το σύνολο του μηχανισμού του Δήμου μας, εργάστηκε και θα εργάζεται με όσες δυνάμεις διαθέτει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Όμως το μήνυμα της σημερινής ημέρας δεν θέλω να περιοριστεί μόνο στα εμπόδια που μας παρουσιάζονται, τέτοια άλλωστε πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν στη ζωή μας και σε αυτές τις περιστάσεις ο καθένας από εμάς δείχνει τη δύναμη του χαρακτήρα του.

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα. Καινούριες εμπειρίες και βιώματα για τους μικρούς μας φίλους που θα συνοδεύουν την σκέψη τους καθ’ όλη την διάρκεια της ζωή τους, καινούρια όνειρα και στόχοι για τους μεγαλύτερους μαθητές. Στόχοι που πιστέψτε με μπορούν να επιτευχθούν αν μείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς. Με υπομονή και επιμονή.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες για όλους σας!»

 
Σχολιάστε