ΚΔΑΠ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου: Από την Δευτέρα (14/9) όλα τα παιδιά στις Δομές

Από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου γίνεται πράξη η δήλωση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίουαναφορικά με την ανάγκη στήριξης τόσο της λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών όσο και των οικογενειώντους.

Όπως έχει δηλώσει ο Κώστας Λύρος, παρά τις περικοπές των αιτήσεων από τους κεντρικούς διαχειριστικούς φορείς, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου προχωρά στην έκτακτη χρηματοδότηση  των δημοτικών ΚΔΑΠ, προκειμένου όλα τα παιδιά να ενταχθούν και πάλι στις δομές οι οποίες παράγουν αποδεδειγμένα ένα πολύ σημαντικό έργο.

«Στηρίζουμε έμπρακτα τον κοινωνικό ρόλο των δημοτικών μας δομών και βέβαια τις οικογένειες του δήμου και τα παιδιά μας σε μια δύσκολη εποχή..» τόνισε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, λαμβάνοντας την απόφαση να μείνουν ανοικτές για όλους οι πόρτες των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Δήμο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που είχαν  καταθέσει πλήρη φάκελο αλλά δεν εγκρίθηκε  λόγω αλλαγής κριτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΔΑΠ προκειμένου να  επανεντάξουν τα παιδιά τους στη δομή. Για κάθε άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου στο τηλ. 26310-55068.
Σχολιάστε