OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η ΠΕΔΚΜ στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Καϊτεζίδης: «Η ζημιά είναι μεγάλη. Χρέος μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας»

Στο πλευρό του Καρδιτσιώτικου λαού που βιώνει τα τελευταία 24ωρα μία πρωτοφανή κρίση με μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της πόλης να αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα επιβίωσης, στέκεται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ι. Καϊτεζίδης αφού επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο προκειμένου να ενημερωθεί για τις ουσιαστικές ανάγκες που υπάρχουν στις πληγείσες περιοχές, ανέλαβε πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τα αιτήματα του δήμου.

Ήδη με επιστολή του προς τους 38 δημάρχους της κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε συντονισμό ενεργειών ώστε σε πρώτο στάδιο να συγκεντρωθούν νερά, κονσέρβες, ξηρά τροφή μακράς διάρκειας, νερά, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες, πάνες, κλπ, συσκευασμένα τρόφιμα.

«Οι σκέψεις μας είναι δίπλα σε όσους υποφέρουν. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να επιτρέψει να αγωνίζεται κανένας μόνος. Αυτές οι δύσκολες ώρες αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά τη δύναμη της αλληλεγγύης μεταξύ των Δήμων.

Απευθύνουμε έκκληση στο αίσθημα ευθύνης και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που επιδεικνύει πάντοτε αντανακλαστικά όταν οι έκτακτες συνθήκες το επιβάλλουν. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά», τονίζει στο μήνυμά του ο Ι. Καϊτεζίδης.

Για τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν στη συγκέντρωση της βοήθειας μπορούν να επικοινωνούν με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αγίου Χριστοφόρου 1, 55535, Πυλαία, τηλ. 2310949620 κ. Νία Παπαδοπούλου, αλλά και προσωπικά με την αντιδήμαρχο κ. Ελένη Γιαννούδη στα τηλέφωνα 2313302670, 2313302677.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice