Επίσκεψη συλλόγου Taekwon Do στον Δήμαρχο Λέρου

Το Δήμαρχο Λέρου επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 07 Σεπτεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του συλλόγου Taekwon Do κ. Ασβεστάς Θ., ο Προπονητής κ.  Κατσιγιάννης Κ. και το μέλος του ΔΣ κ. Σκεμπές Ε.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κανάρη Μ., οι  Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δ. και κ. Γρεκός Κ., το μέλος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και  υπεύθυνος γηπέδων κ. Τσιοφύλας Β. καθώς επίσης και ο ανεξάρτητος  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γ.

Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όπως της συντήρησης  του κτιρίου που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Λέρου.

Ο Πρόεδρος, ο προπονητής και το μέλος του ΔΣ επέδωσαν αναμνηστική  πλακέτα στον κ. Δήμαρχο για την προσφορά του στο σύλλογο.

Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε το συντομότερο να αρχίσουν οι  εργασίες αποκατάστασης του δαπέδου προπόνησης αθλητών, αντικατάσταση  εσωτερικών κουφωμάτων και οι επισκευή των δύο WC.

O Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τονίζοντας ότι αυτή  η προσπάθεια στηρίζεται στη διάθεση και το μεράκι ανθρώπων που αγαπούν  τον αθλητισμό και παράλληλα θεωρούν υποχρέωση τους, να βοηθήσουν την  νεολαία της περιοχής μας στρέφοντας την στον αθλητισμό και αποκλείοντας  άλλους επιβλαβείς δρόμους.
Σχολιάστε