OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ζωγράφου: Μεγάλη ανταπόκριση στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Ζωγράφου στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Δήμος για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής, ειδών καθαρισμού και ιματισμού, πετσετών και κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας.

Από νωρίς το πρωϊ, πλήθος κόσμου και φορείς της πόλης μας, όπως ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», προσήλθαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα, όπου ήταν το σημείο συγκέντρωσης, προκειμένου να συνεισφέρουν στην εθελοντική δράση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, το “Όλοι μαζί μπορούμε” και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τους Δήμους.

Το ” παρών” στην πρωτοβουλία αυτή έδωσαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τους Ζωγραφιώτες καθώς με την κινητοποίησή τους απέδειξαν για ακόμη μία φορά την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Από τη δράση συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες προσφορές από κάθε είδος που ζητήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice