Δήμος Παύλου Μελά: Αλλαγή ωραρίου στο δρομολόγιο Σταυρούπολη – Κοιμητήρια Ευόσμου

Σχετικά με το δρομολόγιο Σταυρούπολη – Κοιμητήρια Ευόσμου που καλύπτει τις μετακινήσεις κατοίκων του Δήμου Παύλου Μελά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά ενημερώνει τα εξής:

Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 και κάθε Σάββατο, το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 8.00 π.μ. από το Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, θα μεταβαίνει στα Κοιμητήρια Ευόσμου και η επιστροφή θα ξεκινά στις 9.30 π.μ.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Φοράμε μάσκα – Κρατάμε αποστάσεις – Μετακινούμαστε με ασφάλεια 

Παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα:

  • Δεν χρησιμοποιούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) όταν έχουμε συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται στον κορωνοϊό (βήχας, πονόλαιμος, γενική αδυναμία, ρίγη, μυαλγίες).
  • Προσπαθούμε να κρατάμε τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση από τους συνεπιβάτες μας (τουλάχιστον 2 μέτρα) κατά τη διάρκεια της αναμονής στον χώρο επιβίβασης και κατά την διάρκεια της μετακίνησης όσο είναι εφικτό (τουλάχιστον μία και κατά το δυνατόν περισσότερες κενές θέσεις απόσταση μεταξύ επιβατών).
  • Φοράμε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στον επιβατικό σταθμό και στο λεωφορείο.
  • Έχουμε μαζί μας αλκοολούχο αντισηπτικό που εφαρμόζουμε στα χέρια πριν εισέλθουμε στο λεωφορείο και αφού εξέλθουμε από αυτό.
  • Όταν φθάσουμε στο σπίτι πλένουμε τα χέρια μας με νερό και σαπούνι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συνδυαστικά και αλκοολούχο αντισηπτικό.Σχολιάστε