OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και βαψίματος και στο 8ο δημοτικό σχολειό Κερατσινίου

Μετά τις εργασίες βαψίματος των εξωτερικών τοίχων του 12ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου και την αποκατάσταση ζημιών του, σειρά πήρε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας αξιοποιώντας όλο το χρονικό διάστημα που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, αρχικά λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού και έπειτα τους καλοκαιρινούς μήνες, προχώρησε σε εργασίες επισκευής και συντήρησης στις σχολικές μονάδες της πόλης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ολοκληρώθηκαν, τις προηγούμενες ημέρες, οι εργασίες βαψίματος των εξωτερικών τοίχων του 8ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου. Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, όπως και οι κατεστραμμένοι σοβάδες, ενώ βάφτηκαν από την αρχή εξωτερικές επιφάνειες.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής παραμένει η αναβάθμιση των χώρων που καθημερινά περνούν αρκετές ώρες μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές. Χώρων που είτε χρειάζονται διορθώσεις, λόγω της φθοράς από τον χρόνο, είτε πρέπει να αναβαθμιστούν, προκειμένου να ενισχυθεί επιπλέον η δημιουργική απασχόληση των μαθητών τις ώρες που βρίσκονται στο σχολείο.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice