Δήμος Φυλής: Παράδοση νέων υπολογιστών στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με 35 νέους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές εξοπλίζει και φέτος τα σχολεία η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Πρόεδρος Γιάννης Κρεμμύδας προμηθεύτηκε τους υπολογιστές με βάση τα αιτήματα των σχολικών μονάδων και τις επόμενες ημέρες θα τους παραδώσει στους Διευθυντές.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή επενδύει διαχρονικά στην προσπάθεια να αποκτήσουν όλοι οι μαθητές πρόσβαση στην ψηφιακή γνώση, με την ενίσχυση του ηλεκτρονικού τεχνολογικού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η φετινή προμήθεια των laptop, ενώ θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κρεμμύδας δήλωσε: «Στόχος του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι να εξασφαλίζουμε στους μαθητές των σχολείων μας δυνατότητες και ευκαιρίες για γνώση και μάθηση. Η πρόσβαση στην ψηφιακή γνώση είναι μια μεγάλη δυνατότητα, καθώς έτσι εξοικειώνονται με τις σύγχρονες απαιτήσεις της τεχνολογίας και λαμβάνουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον. Είναι για μας μεγάλη ικανοποίηση όταν μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη γνώση. Καλορίζικοι στους μικρούς μας μαθητές με την ευχή να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητές τους προς όφελός τους».
Σχολιάστε