OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Πύργου: «Οι ενέργειες μας, κινητοποίησαν τις αρχές και έφεραν αποτέλεσμα»

Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει το Γυμνάσιο- Λύκειο Καράτουλα

Αποτελεσματική αποδείχτηκε η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΤΥΠ στην Αθήνα, σχετικά με  το νέο Γυμνάσιο- Λύκειο Καράτουλα, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.  Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) κ. Αθανάσιος Γιάνναρης,  δεσμεύτηκε ότι το νέο Γυμνάσιο- Λύκειο, θα ξεκινήσει να λειτουργεί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος έδωσε σαφείς εντολές προς τους υφιστάμενους του, ενώ από την ερχόμενη Παρασκευή, θα βρίσκεται στο Καράτουλα, κλιμάκιο τεχνικών της ΚΤΥΠ, προκειμένου να ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες, για την έναρξη λειτουργίας του σχολείου.

Παράλληλα θα μεταφέρεται υλικοτεχνικός εξοπλισμός (θρανία καρέκλες έδρανα, πίνακες κλπ)  από τα λυόμενά, αλλά κι από την Αθήνα, στις νέες εγκαταστάσεις. Παρόντες στη σύσκεψη, ήταν εκτός από το Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς, ο πρόεδρος Καράτουλα Θ. Κλειδέρης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ Τρύφωνας Αθανασόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γ. Μαρκόπουλος. Από τη πλευρά της ΚΤΥΠ συμμετείχαν ο Γενικος Διευθυντής Θ. Κυριαζόπουλος , ο Διευθυντής Κατασκευών Γιάννης Τσαγκάρης – ο οποίος θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου που θα εγκατασταθεί στο Καράτουλα – και η προϊσταμένη έργων Παιδείας Κατερίνα Γιατράκου.

Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης ο Δήμαρχος Πύργου έθεσε και άλλα δυο σοβαρα θέματα που αφορούν στη στέγαση εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου.  Συγκεκριμένα αυτό του 1ου Λυκείου Πύργου και του Ειδικού Σχολείου. Συμφωνήθηκε με τον κ. Γιάνναρη να υπάρχουν στο άμεσο μέλλον νεες θεματικες συσκεψεις, γι αυτά τα δύο σχολεία, που θα τεθούν στο τραπέζι ολα τα δεδομενα για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. .

           .

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice