Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό Καμισιανών, του Δήμου Πλατανιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, από τον τοπικό εφημέριο,  ξεκίνησε  η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό  του Δήμου Πλατανιά , στα Καμισιανά Κολυμβαρίου .

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατανιά κ. Καπνισάκης Αντώνιος  , ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλακωνάκης  , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμισιανών κ. Χαράλαμπος Μανωλακάκης και ο επικεφαλής της Ελάσσονος  μειοψηφίας  κ. Δημήτριος Ανθούσης

Ο Πρόεδρος   στον χαιρετισμό του, ανέφερε  ότι με συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Πλατανιά και της ΚΕΔΗΠ, εξασφαλίσθηκε η ένταξη σε χρηματοδοτικό  πρόγραμμα προϋπολογισμού 50.000,00€ για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του κτιρίου. Ταυτόχρονα ανακατασκευάστηκε και η αίθουσα του πρώην Νηπιαγωγείου, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, προκειμένου να αυξηθεί η δυναμικότητα σε φιλοξενούμενα παιδιά του σταθμού.

Η ολοκλήρωση του παραπάνω έργου, είναι σε συνέχεια προηγούμενου έργου διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου, ενώ με την  προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και παιχνιδιών, ο Παιδικός Σταθμός είναι πλήρως αναβαθμισμένος και αποτελεί ένα κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή Κολυμβαρίου.
Σχολιάστε