Βραδιές πολιτισμού από τον Δήμο Αχαρνών

Οι Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές γίνονται θεσμός

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πόλη μας θα ζήσει όμορφες Βραδιές Πολιτισμού. Πέρσι, αν και είχαμε αντίπαλο το χρόνο, καταφέραμε να βάλουμε στέρεες βάσεις. Φέτος έπρεπε να νικήσουμε άλλους αντιπάλους, καινούριους, πιο ιδιαίτερους. Η επιθυμία του κόσμου όμως για ποιοτική διασκέδαση, το πάθος όλων των συντελεστών και η ανάγκη όλων μας για διαφυγή από την καθημερινότητα μέσω του πολιτισμού, δεν μας επέτρεπε να κάνουμε πίσω.

Ίσα ίσα που όλα αυτά μας πείσμωσαν για να δημιουργήσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόγραμμα που θα καλύπτει κάθε επιθυμία. Θέατρο και μουσική, οι καλύτερες παραστάσεις της σεζόν, για είκοσι ολόκληρες μέρες θα γεμίσουν το αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Ιδιαίτερη ήταν η προσπάθειά μας για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες να δώσουν το παρών, προσφέροντάς τους πληθώρα επιλογών.

Με πολύ μεγάλη χαρά θέλω να σας προσκαλέσω να ζήσουμε όλοι μαζί τις ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ. Να γεμίσουμε τις νύχτες μας με χρώματα και αρώματα, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να επενδύσουμε σκέψεις και συναισθήματα στον πολιτισμό. Να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να αλλάξουμε την πόλη μας, ένα ακόμη βήμα για τις Αχαρνές που αγαπάμε.

 

Με τιμή

Σπύρος Βρεττός

Δήμαρχος Αχαρνών

 

 

Φίλες και φίλοι

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στις Βραδιές Πολιτισμού. Η ΔΗΚΕΑ πάντα πιστή στο ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει, ως φορέας πολιτισμού και συνάμα ως αρωγός κάθε προσπάθειας  για τους δημότες των Αχαρνών, αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη μιας μεγάλης διοργάνωσης. Στο δημοτικό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα φιλοξενηθούν και φέτος οι μεγαλύτερες παραστάσεις του καλοκαιριού.

Δώσαμε όλοι έναν μεγάλο αγώνα για να ανταποκριθούμε στη δύσκολη συγκυρία. Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις κάθε δημότη. Με φροντίδα για την τήρηση όλων των υγειονομικών οδηγιών, με σεβασμό στις ανάγκες κάθε θεατή, με μοναδική επιθυμία να γεμίσει η πόλη μας με πολιτισμό, απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε δημότη. Και ελπίζουμε πως η καθιέρωση της διοργάνωσης αυτής δεν θα είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα για περισσότερο πολιτισμό, για μεγαλύτερη συμμετοχή, για δημιουργική συνέχεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΑΣ

Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ
Σχολιάστε