OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

ΤΩΡΑ: Αναβάλλεται το Συνέδριο της ΚΕΔΕ- Περιφερειακά συνέδρια ανά Περιφέρεια

Την διενέργεια περιφερειακών συνεδρίων αποφάσισε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Σε εξέλιξη βρίσκεται με τηλεδιάσκεψη το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι αναπόφευκτη λόγω των υγειονομικών συνθηκών και περιορισμών η αναβολή του κεντρικού συνεδρίου, όπως αναφέρουν τα μέλη του οργάνου. Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί  για 1-3 Οκτωβρίου στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί και συζητείται είναι για 12 συνέδρια , γεωγραφικά βάση των περιφερειών.Αποφασίστηκε ομόφωνα να διοργανωθούν 11 ή 12 περιφερειακά συνέδρια,μέσα στον Οκτώβριο ανάλογα με τις ανάγκες  και ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τα οποία θα υπάρξει σχεδιασμός της διοίκησης.

Στην τοποθέτηση του ο Α Αντιπρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου ζήτησε να διεξαχθεί κανονικά το συνέδριο, προτείνοντας ως χώρο το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ή το ΣΕΦ στον Πειραιά αναφέροντας ότι είμαστε άφωνοι για 2 χρόνια. Όμως όπως διευκρίνισε ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καφαντάρης τα υγειονομικά  πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν την παρουσία πάνω από 100 άτομα σε κλειστούς χώρους και επομένως δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του κεντρικού συνεδρίου που θα έχει 500 συνέδρους.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice