Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων σε Ανώτερα και ΑνώταταΕκπαιδευτικά Ιδρύµατα της χώρας µας για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δύσκολου έτους.

Τους εύχομαι από καρδιαςκαλέςσπουδές, κατά τη διάρκεια των οποίων η δίψα για την απόκτηση της γνώσης πρέπει να συνεχιστει ώστε μαζι με τα εφόδια που έχουν από τις οικογένειες τους να  αποτελέσουν το εφαλτήριο για την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.

Επισης θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλουςόσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, και να εισαχθούν στην τριτοβάθμιαεκπαίδευση, ευχόμενος να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρα τους, γνωριζοντας πως η αποτυχία αποτελεί την αρχή της επιτυχίας.

Εύχομαι σε όλους και όλες που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα μετά το περας των σπουδών τους να μη ξεχάσουν το τόπο που ξεκίνησαν, και να επιστρέψουν σε αυτόν, δινοντας τον αγώνα για ενα καλύτερο αύριο στην Ηλεία μας.

Στηριζόμαστε σε εσας προσβλέπουμε σε εσας!

Καληδύναµη σε κάθενέα σας προσπάθεια.

 

Ο ∆ήµαρχος

Λέντζας Ιωάννης

 
Σχολιάστε