Ο Δήμος Νέας Ιωνίας πιστεύει στην αλληλεγγύη των λαών

Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης, ελπίδας και προοπτικής χάρισε η αγάπη των συμπολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Ιωνίας για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της πολύπαθης Βηρυτού.

Ένα κυριολεκτικά, κύμα προσφοράς που πηγάζει από τις ιστορικές και δημοκρατικές καταβολές της πόλης μας η οποία πιστεύει στη διεθνή αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη 13 Αυγούστου, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ σε μια πρωτοβουλία που ήταν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ευχαριστεί και πάλι τους εθελοντές που συνεισέφεραν τα μέγιστα. Δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί σε σχετικές δράσεις.

Η Κοινωνική Υπηρεσία και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έκαναν και αυτές στο μέτρο των αρμοδιοτήτων τους τα μέγιστα!

Στη δράση αλληλεγγύης, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτης Βλασσάς, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, η Πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Δούκα, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’/θμιας Εκπαίδευσης Ράνια Χρυσανθακοπούλου, αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία του Λιβάνου, μέλη φορέων της πόλης και δημότες που έδειξαν την έμπρακτη συμπαράσταση στους πληγέντες της Βηρυτού.

 
Σχολιάστε