Έκκληση του Δημάρχου Μουζακίου στους πολίτες για πιστή εφαρμογή των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορονοϊού

Την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού ζήτησε από όλους ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, με δηλώσεις του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δήμος Μουζακίου δεν έχει κανένα κρούσμα, γεγονός που οφείλεται στο αρραγές μέτωπο που έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή σε συνδυασμό με την ευλαβική τήρηση των κανόνων από πολίτες και επαγγελματίες.

Ωστόσο, πρόσθεσε στις ίδιες δηλώσεις του, πως επιβάλλεται να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια μιας και όπως τόνισε «Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερό μας αγαθό!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού και δεν σας κρύβω την ανησυχία μου για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Κάνω έκκληση στους δημότες και στους επαγγελματίες όλων των κλάδων να τηρούν ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Είναι γνωστό πως στο Δήμο Μουζακίου δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα, γεγονός που οφείλεται στο αρραγές μέτωπο που έχουμε δημιουργήσει με τους δημότες μας απέναντι στον κορωνοϊό.

Επιβάλλεται να συνεχίσουμε δυναμικά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς τον παραμικρό εφησυχασμό, για να θωρακίσουμε τον Δήμο μας. Μην ξεχνάμε πως η υγεία μας είναι το πολυτιμότερό μας αγαθό!».
Σχολιάστε