Δήμος Νέας Σμύρνης: Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, το ΚΕΠ Υγείας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ διοργάνωσαν δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού με την υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου με την υποστήριξη και της Πρεσβείας του Λιβάνου στον Δήμο Νέας Σμύρνης, στον Πολυχώρο «Γαλαξία» (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης).

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της ανθρωπιστικής δράσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Με συμμάχους μας τους πολίτες της Αττικής, δημιουργούμε μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την τραγωδία της Βηρυτού»

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Ν. Σμύρνης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης και τα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ν. Σμύρνης υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την ανθρωπιστική δράση, συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, το οποίο θα αποσταλεί άμεσα στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

«Συγκεντρώσαμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τις υγειονομικές αρχές της περιοχής για την περίθαλψη των τραυματιών και τη στήριξη των υγειονομικών δομών της χώρας. Σε αυτή την τραγωδία είμαστε παρόντες, επιτελώντας το ανθρώπινο καθήκον μας με στόχο όλοι μαζί, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο και να συμβάλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, στην ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές των πληγέντων και της πόλης.
Οι πολίτες της Ν. Σμύρνης έδειξαν για μια ακόμη φορά τα ανθρωπιστικά τους αισθήματα και την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους τους. Τους ευχαριστούμε πολύ».
Σχολιάστε