OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

12ο Φεστιβάλ Πολυγύρου: Ματαιώνεται το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ανακοίνωση για τη ματαίωση του υπόλοιπου προγράμματος εκδηλώσεων

Παρατηρώντας τη συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων covid 19 στη χώρα μας και τη ραγδαία αλλαγή της κατάστασης, που επικρατεί σήμερα σε σχέση με την περίοδο, που αποφασίσαμε την πραγματοποίηση του 12ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, με γνώμονα την προστασία των πολιτών αλλά και με την ενσυναίσθηση για το πως πρέπει να βιώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, αποφασίζουμε την ακύρωση όλων των επόμενων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του 12ου Φεστιβάλ Πολυγύρου – Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2020.

Ο σχεδιασμός του Φεστιβάλ έγινε βάσει των πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας, τα οποία αναπροσαρμόστηκαν κάθε φορά με την εξαγγελία νέων. Παρόλα αυτά πιστεύουμε πως η ασφάλεια και η προστασία ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων είναι στοιχείο πολιτισμού, τον οποίο υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες, μουσικούς, ηθοποιούς, τεχνικούς και όλους τους συνεργάτες μας, το κοινό που με θέρμη αγκάλιασε το φετινό μας πρόγραμμα, ενώ οι εκδηλώσεις που ακυρώνονται παραμένουν ως πρώτη επιλογή όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Δεν ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021 γιατί σκοπεύουμε να επανέλθουμε πολύ πιο σύντομα με νέες ιδέες και προτάσεις πολιτισμού, που θα είναι προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice