Υποβολή αιτήσεων για τις καταστροφές που υπέστησαν κτίρια στο Δήμο Σιθωνίας από τις πλημμύρες

Θα κατατίθενται στην υπηρεσία του Τ.Α.Ε.Φ.Κ. στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη διενέργεια αυτοψίας σε κτίρια που υπέστησαν ζημιές σε περιοχές του Δήμου Σιθωνίας από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το 2018 και το 2019.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε ο Δήμος Σιθωνίας από τον Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.), ανακοινώνει τα εξής:

Η πρώτη περίπτωση αφορά ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες  της 26ης Ιουνίου 2018 και οι πληγέντες θα αιτούνται διενέργεια αυτοψίας στο κτίριό τους, που έπαθε ζημιές από τις πλημμύρες κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, υποβάλλοντας συνημμένα τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 14η Ιουλίου 2020.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου 2019 και οι πληγέντες θα αιτούνται διενέργεια αυτοψίας στο κτίριό τους, που έπαθε ζημιές από τις πλημμύρες κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, υποβάλλοντας συνημμένα τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 4η Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στην διεύθυνση: Ναυαρίνου 28 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55131 (ΔΑΕΦΚ-ΒΕ).

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις αιτήσεις θα παρέχονται από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σιθωνίας, στο τηλέφωνο: 23750 23952.

Δείτε παρακάτω τις αιτήσεις:

Αίτηση για πλημμύρες που προκλήθηκαν από την 26η Ιουνίου 2018:

Αίτηση για πλημμύρες που προκλήθηκαν από την 11η και 12η Δεκεμβρίου 2019:
Σχολιάστε