ΚΕΔ Ωρωπού: «Προτεραιότητά μας η δημόσια υγεία και ιδιαιτέρως των παιδιών μας»

Με ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού ενημέρωσε για την μη πραγματοποίηση της φετινής δράσης SUMMERCAMP 2020.

Μια απόφαση δύσκολη για το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης, αν αναλογιστεί κανείς πόσο σημαντική είναι για τους εργαζόμενους γονείς η διοργάνωση αυτή.

Ωστόσο, το διάστημα που απέμεινε για την διοργάνωση αυτή, ήταν σχεδόν 20 ημέρες λόγω του κορονοϊού, ο οποίος επέφερε και την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς. Επίσης, είναι σαφές πως και να υλοποιούνταν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την προστασία της υγιεινής των παιδιών από την Κ.Ε.Δ.Ω., δεν θα ήταν εφικτό να προβλεφθεί η πιθανή ύπαρξη κρούσματος από κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπειτα από συζήτηση, η οποία πραγματώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού, διά περιφοράς, την ημέρα Δευτέρα 6-7-2020, με  θέμα «πραγματοποίηση ή μη της δράσης SUMMERCAMP 2020», τονίστηκε πόσο σημαντική είναι για τους εργαζόμενους γονείς η διοργάνωση αυτή.

Επισημάνθηκε ότι το διάστημα που απέμεινε για την διοργάνωση αυτή, ήταν σχεδόν 20 ημέρες λόγω του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ (COVID 19), ο οποίος επέφερε και την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

Το γεγονός ότι και να υλοποιούνταν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την προστασία της υγιεινής των παιδιών από την Κ.Ε.Δ.Ω., δεν θα ήταν εφικτό να προβλεφθεί η πιθανή ύπαρξη κρούσματος από ΚΟΡΩΝΟΙΟ (COVID 19).

Ως αποτέλεσμα των προαναφερθέντων και έχοντας ως προτεραιότητα την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και ιδιαιτέρως την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν ότι δεν είναι δυνατόν λόγω των δεδομένων συνθηκών η πραγματοποίηση αυτής της δράσης για το έτος 2020.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ω.
Σχολιάστε