OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Εργολαβία 5 εκ. ευρώ για παρεμβάσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πίστωση 5.000.000 ευρώ διατέθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να δημοπρατήσει σε μία εργολαβία παρεμβάσεις στο εθνικό δίκτυο και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων.

Στη σχετική σύσκεψη που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη, διευκρινίστηκε ότι η πίστωση αυτή θα χρηματοδοτήσει μία εργολαβία, που θα δημοπρατήσει η έδρα, αντικείμενο της οποίας θα είναι η οριζόντια και κάθετη σήμανση σε όλο το μήκος του εθνικού οδικού δικτύου και στις 5 Π.Ε. Με τη μέθοδο αυτή, όπως τονίστηκε, εξοικονομούνται εργατοώρες και επιυγχάνονται καλύτερες εκπτώσεις.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εργολαβίας θα γίνουν διαγραμμίσεις, θα αλλαχθούν όλες οι φθαρμένες ενημερωτικές και προειδοποιητικές πινακίδες και θα τοποθετηθούν ανακλαστικά κολωνάκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπτωση αυτής της μεγάλης εργολαβίας θα αξιοποιηθεί για τη δημοπράτηση επιπλέον παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο των πέντε Π.Ε.

Σημειώνεται ότι με το πιο πάνω κονδύλιο, το σύνολο της πίστωσης για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας ανέρχεται πλέον σε 15.000.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice