OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Σαρωνικού: Ανακοίνωση για αναβολή εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστόδικος», μετά τα χθεσινά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για απαγόρευση πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων λόγω του κορονοϊού, ενημερώνει τους πολίτες για τις προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα εκδηλώσεις και συγκεκριμένα ότι:

  1. αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18/7 συναυλία στα Καλύβια (συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαυρεωτικής) κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Πάνειο Όρος, στην οποία θα συμμετείχαν οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, ΜπάμπηςΣτόκας, Ηρώ, Ερωφίλη, Αργυρώ Καπαρού και Σταύρος Σιόλας.
  2. Ματαιώνονται οι μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 26/7 στην Ανάβυσσο στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονα, την Τετάρτη 5/8 στα Καλύβια για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την Παρασκευή 14/8 στην Πέτα για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθιερωμένα εορταστικά δρώμενα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού για τις συγκεκριμένες περιοχές του δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης και προτάσσοντας την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, όπως έκανε και την περίοδο της έξαρσης της υγειονομικής κρίσης, παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση και ανάλογα θα λαμβάνει αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή μη των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice