Δήμος Μεσσήνης: Αγορά ακινήτου για την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Χράνων

Ο Δήμος Μεσσήνης προέβη σήμερα Τετάρτη (29/7) στην αγορά ακινήτου για την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Χράνων.

Τα συμβόλαια αγοράς του ακινήτου υπεγράφησαν στο γραφείο του Δημάρχου μεταξύ των συμβαλλομένων, του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και των πωλητών Γεωργίου Βανταλή και Έντιτ Βανταλή.

Το ακίνητο έκτασης 3 στρεμμάτων περίπου, θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλατείας καθώς ο οικισμός Χράνων της Δ.Ε. Αίπειας δεν διαθέτει σχετικό ελεύθερο κοινόχρηστο χώρο μέχρι τώρα και η δημιουργία πλατείας, αποτελούσε πάγιο αίτημα κατοίκων και τουριστών.

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος σήμερα γιατί στο ακίνητο αυτό θα διαμορφώσουμε πλατεία, ώστε να αποκτήσει ο οικισμός των Χράνων τον δικό του ελεύθερο χώρο αναψυχής. Ευχαριστώ τους πωλητές για τη συνεργασία και την απόδοση του ακινήτου στον Δήμο μας. Θα το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πιστεύω ότι αυτή η εξέλιξη θα χαροποιήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του οικισμού», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Στην υπογραφή των συμβολαίων παραβρέθηκαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Ρούτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Φύκιρης, η πρόεδρος της Τ.Κ Χράνων Ελένη Κουράκλη, το μέλος της Τ.Κ. Χράνων Νίκος Αγγελόπουλος, ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Μιχελής, η δικηγόρος των πωλητών Κάτια Κοκιασμένου, η δικηγόρος του Δήμου Μεσσήνης Κωνσταντίνα Κουτσούλη και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σχολιάστε