Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Το καλοκαιρινό ταξίδι στον Πολιτισμό

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης με αφορμή το 9ο Διεθνούς Φεστιβάλ ανακοινώνει:

Για ένα ακόμα καλοκαίρι και σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω covid έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσουμε τις δράσεις του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, το οποίο στο φετινό του πρόγραμμα με το σχεδιασμό του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ και συνθέτη Γιώργου Βούκανου, περιλαμβάνει ιδιαίτερες συνεργασίες και εκδηλώσεις που πιστεύουμε θα δώσουν την δυνατότητα της προβολής του Δήμου μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα τους. Καταρχάς ο Δήμος μας θα εορτάσει την ίδρυση των 800 ετών του εμβληματικού Κάστρου Χλεμούτσι που κοσμεί τον δήμο  μας και αποτελεί μέρος την ιστορίας μας με το βραβευμένο έργο «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου» και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και με αξιόλογους καλλιτέχνες.

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών η Εφορεία Αρχαιοτήτων ενέκρινε την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης στο Κάστρο Χλεμούτσι, την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν 70 θεατές με προσκλήσεις που θα δοθούν από σήμερα με σειρά προτεραιότητας από τον Δήμο μας. Επειδή ο αριθμός των θεατών είναι εξαιρετικά μικρός, φροντίσαμε η μεγάλη αυτή εκδήλωση να μεταδοθεί από την Τηλεόραση της ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από το ιστορικό Τρίτο Πρόγραμμα και θα σας ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες προβολής και μετάδοσης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω στο σημείο αυτό την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και την προϊσταμένη κα Ερωφίλη Ίρις Κόλλια, καθώς και την προϊσταμένη του Κάστρου κα Νάνσυ Ράλλη. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Νίκο Κοροβέση που είναι συνδιοργανωτής. Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, την Τηλεόραση της ΕΡΤ, το Τρίτο Πρόγραμμα για την μεγάλη προβολή του Φεστιβάλ του Δήμου μας και των εκδηλώσεών του, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και τον κ. Πέτρο Σαγάνα για την προβολή μας στο visitgreece.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που στηρίζεται και αγαπάτε αυτό τον μοναδικό θεσμό του Δήμου μας το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις κάθε καλοκαίρι σε όλους μας και προβάλλει με μοναδικό τρόπο την περιοχή μας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 
Σχολιάστε