Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Σε λειτουργία οι συσκευές pillars στο Λιμάνι της Κυλλήνης

Από χθες Τετάρτη (8/7) ξεκίνησε η λειτουργία των συσκευώνπαροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού (Pillars) στο λιμάνι της Κυλλήνης για τα ελλιμενιζόμενα σκάφη με βάση την προπληρωμή που θα έχειπραγματοποιηθεί στο φορέαδιαχείριση τους. Την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των pillars, για την πώληση των προπληρωμένων καρτών καθώς και την είσπραξη των τελών, έχει το Δημοτικό́ Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης. Είναι ένα έργο, από τα πολλά που έχουν προβλεφθεί με σκοπό την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του λιμανιού.

Στην έναρξη της λειτουργίας των συσκευώνπαροχήςρεύματος και νερού για τα ελλιμενιζόμενασκάφη παρευρέθη ο ΔήμαρχοςΑνδραβίδας-Κυλλήνης και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. που ενημερώθηκε για τον τρόπολειτουργίας τους. Οι συσκευές παροχής ρεύματος και νερού, είναι τοποθετημένες σε όλα τα μεγάλα λιμάνια, και μαρίνες της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντας στα ελλιμενιζόμενα σκάφη έως 4 παροχές ρεύματος και έως 4 παροχές νερού.

Η λειτουργία των συσκευών pillars είναι αυτοματοποιημένη και δεν χρειάζεται την παρέμβασηπροσωπικού για τις παροχές, ενώ παρέχονται και οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στο πλευρικό σημείο των μηχανημάτων. Η τοποθέτηση τους, εκτός από τα έσοδα που θα προσφέρει στο λιμάνι της Κυλλήνης προσδίδει αίγλη, και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Σχολιάστε