Ανοικτή επιστολή προς τη Δήμαρχο Πεντέλης: Ματαιώστε κάθε «πανηγυράκι», δημοτικές εκδηλώσεις. Ο κορονοϊός είναι εδώ!

Σε ανοιχτή επιστολή τους οι επικεφαλής τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος (Μπροστά Μαζί), Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου (Δημοτική Συμμαχία), Γιώργος Κατσικογιάννης (Πεντελήθεν), Αντώνης Φειδοπιάστης (Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή) και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Μπούρας καλούν την Δημοτική Αρχή να ματαιώσει κάθε εκδήλωση, εξαιτίας της πανδημίας.

«Επειδή οι στιγμές για τη χώρα και την πόλη απαιτούν υπευθυνότητα σας καλούμε, ως οφείλετε, να ακυρώσετε κάθε μαζική εκδήλωση. Αν κάποιες και κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, εσείς οφείλετε να δώσετε εντολή να σταματήσουν οι επιπόλαιες πρωτοβουλίες. Σύσσωμη η Αντιπολίτευση, πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου το απαιτεί. Εκτιμούμε ότι και εσείς η ίδια αλλά και η πλειοψηφία των συνεργατών σας ενστερνίζεστε την άποψη ότι είναι ώρα για σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος» ανέφερε σχετικά.

Η Ανοικτή επιστολή των τεσσάρων επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και του Ανεξαρτήτου Δημοτικού Συμβούλου που στάλθηκε σήμερα στη Δήμαρχο Πεντέλης:

 

Ανοικτή επιστολή προς τη Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Κεχαγιά

Κοιν.: Γραφείο Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

           Γραφείο Υφυπουργού Εσωτερικών

           Γραφείο Περιφερειάρχη Αττικής

           Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Γραφείο Συντονιστή

           Αστυνομικό Τμήμα Δ. Πεντέλης 

Ματαιώστε κάθε «πανηγυράκι», δημοτικές εκδηλώσεις. Ο κοροναϊός είναι εδώ !

Κυρία Δήμαρχε,

Την ώρα που ο κοροναϊός είναι μεταξύ μας, γεγονός που γνωρίζετε πολύ καλά, που η επιτροπή λοιμοξιολόγων προτείνει δραστικά μέτρα στην Κυβέρνηση, οι Κυβερνητικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση της Πανδημίας είναι καθημερινές και τα μέτρα αυστηροποιούνται με παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού που ζητά αυστηρούς ελέγχους από τους ΟΤΑ, ενώ άλλοι Δήμοι προχωρούν σε ακύρωση πανηγυριών που επί δεκαετίες ήταν θεσμός, στο Δήμο Πεντέλης άμεσοι συνεργάτες σας προετοιμάζουν πυρετωδώς σωρεία εκδηλώσεων και «πανηγυράκια».

Επειδή οι στιγμές για τη χώρα και την πόλη απαιτούν υπευθυνότητα σας καλούμε, ως οφείλετε, να ακυρώσετε κάθε μαζική εκδήλωση.

Αν κάποιες και κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, εσείς οφείλετε να δώσετε εντολή να σταματήσουν οι επιπόλαιες πρωτοβουλίες.

Σύσσωμη η Αντιπολίτευση, πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου το απαιτεί. Εκτιμούμε ότι και εσείς η ίδια αλλά και η πλειοψηφία των συνεργατών σας ενστερνίζεστε την άποψη ότι είναι ώρα για σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος.

Όπως ομόφωνα αποφασίσαμε την ματαίωση του Πανηγυριού της Αγίας Τριάδος οφείλουμε να πράξουμε το ίδιο και για όλα τα επόμενα.

Προφανώς δε καλείστε να ακυρώσετε κάθε άλλη εκδήλωση του Δήμου.

Αν δεν το κάνετε, θα έχετε την αποκλειστική ευθύνη ανεξάρτητα αν προκύψουν ή όχι απευκταία αποτελέσματα. 

                                     

                                        Οι Επικεφαλείς των Δημοτικών Ομάδων

Δημοτική Συμμαχία

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Νέοι Άνθρωποι – 

Νέα Αρχή

Αντώνης Φειδοπιάστης

Μπροστά Μαζί

Ελευθέριος Κοντουλάκος

 

Πεντελήθεν

Γιώργος Κατσικογιάννης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Βασίλειος Μπούρας
Σχολιάστε