OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Το Ναύπλιο αποκτά νέο σχολικό συγκρότημα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του δημοτικού σχολείου στο Ανυφί.

Ένα έργο προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων € το οποίο όχι μόνο θα αναβαθμίσει την εκπαιδευτική λειτουργία στο παραπάνω σχολείο αλλά σηματοδοτεί και μια σειρά ενεργειών για τις κτιριακές υποδομές στο Δήμο Ναυπλιέων.

Το δημοτικό σχολείο στο Ανυφί είναι μια πολύ δυναμική εκπαιδευτική μονάδα η οποία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση ολιγοθέσιων σχολείων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες, το τοπικό συμβούλιο, η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Ναυπλιέων στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το νέο κύτταρο παιδείας.

«Η υλοποίηση του έργου για το νέο σχολείο είναι η σφραγίδα για τη στήριξη αυτή», τονίζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και συμπληρώνει: «Το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό σε ό, τι αφορά στην λειτουργία του σχολείου λόγω των εργασιών που γίνονται αλλά στην ουσία είναι μια ευχάριστη περίοδος εκπλήρωσης ενός ονείρου για όλη την περιοχή.
Γνωρίζοντας τα κτιριακά θέματα σε όλο το Δήμο προχωράμε για την εξεύρεση λύσεων και για τον προγραμματισμό των επόμενων ετών».

Σχετικά Άρθρα

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice