OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Πρόεδρο και στελέχη του ΕΚΑΒ

Επίσκεψη ενημέρωσης στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Ηπείρου Μιχάλη Τσοβίλη και τον Υπεύθυνο Επιχειρησιακού Κέντρου ΕΚΑΒ Αθηνών Χρήστο Μαλτέζο.

Η ενημερωτική συνάντηση εξελίχθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, έγινε αναλυτική αναφορά στο Δήμαρχο στην ανάγκη ενίσχυσης με επικουρικό προσωπικό του παραρτήματος ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα από τους αρμόδιους κρατικούς παράγοντες και τον κάλεσαν να το μεταφέρει και ο ίδιος καθώς και στην ανάγκη εξεύρεσης ενός χώρου ο οποίος θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας χαρακτήρισε το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ ως μείζονος σημασίας για τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος θα συμβάλει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βοηθήσει τους αρμόδιους φορείς εξαντλώντας κάθε περιθώριο στην προσπάθεια εξεύρεσης ενός χώρου που θα στεγάσει σε μόνιμη βάση το παράρτημα της Πρέβεζας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα των απαιτούμενων συνθηκών εργασίας στο προσωπικό που βρίσκεται σε ετοιμότητα και στο καθήκον επί 24ωρου βάσεως. Ο κ .Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαευσταθίου καθώς και τους κυρίους Τσοβίλη και Μαλτέζο για την εκτενή ενημέρωση, ενώ από όλους εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνεργασία Δήμου και ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της επιπρόσθετης βοήθειας που πάντα προσφέρει ο Δήμος θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί αναβαθμίζοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice