OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στη γιορτή ανόδου του ΚΑΟΛ ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Στη γιορτή του ΚΑΟ Λυκόβρυσης που οργανώθηκε στο Ανοιχτό Γήπεδο «Γεώργιος Αλεξόπουλος» το Σάββατο 20/6 για την άνοδο του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στην Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Ο ΚΑΟΛ μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά κατέκτησε την 3η θέση και εξασφάλισε την άνοδό του στην υψηλότερη κατηγορία. Στην μικρή γιορτή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, για αυτό τον λόγο συμμετείχαν οι βασικοί συντελεστές της επιτυχίας, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και ο Δήμαρχος ο οποίος απένειμε κύπελλο και μετάλλια στους παίκτες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους με την άνοδό του στη Β’ κατηγορία. Είχα τη χαρά να βρεθώ σε αυτή τη λιτή γιορτή για να συγχαρώ τους συντελεστές της ιστορικής επιτυχίας για τον αθλητισμό της πόλης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Καλογεράκο και τα μέλη του ΔΣ, στον προπονητή, στους παίκτες, στον χορηγό Κώστα Κωνσταντινίδη (KONCARS) και στους φίλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα όλη τη χρονιά. Ως Δήμος έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία της πόλης με κάθε τρόπο.  Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες!  Και πάλι συγχαρητήρια στον ΚΑΟΛ και στους ανθρώπους του!».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice