OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“Πεντέλη 2020”: Απόλυτη δικαίωση – Μηδενικό για τον Δήμο το κόστος μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης στη Ν. Πεντέλη

Απόλυτη δικαίωση της θέσης του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ και ενός αγώνα δύο ετών, για το θέμα της χρηματοδότησης της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης  στην Νέα Πεντέλη, αποτελεί η δημοσιοποίηση της διακήρυξης του σχετικού διαγωνισμού του ΑΔΜΗΕ με κάλυψη του κόστους από τον ίδιο!!! 

Απόλυτη δικαίωση τόσο για τον Άγγελο Παλαιοδήμο όσο και για την Άντα Μπούσουλα όταν πριν ενάμιση χρόνο ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ το δάνειο για την μεταφορά των πυλώνων, μη φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, όταν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ έτρεξαν να διεκδικήσουν δάφνες με τη θετική τους ψήφο  (ΑΔΑ: 782ΛΩΞ3-3ΤΣ). Ενός δεκαετούς εκλογο-δανείου 806.000€ που πάρθηκε στα  μουλωχτά, με επιτόκιο 4,95%, που θα φόρτωνε στις πλάτες του Δήμου Πεντέλης ετήσιο τοκοχρεολύσιο 104.179€ και συνολικά στη δεκαετία μαζί με τα έξοδα φακέλου θα μας στοίχιζε 1.051.790€ !!

Απόλυτη δικαίωση για το συνδυασμό ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 όταν πριν 4 μήνες, σε μια στημένη συνεδρίαση ακραίου παραλογισμού, δώσαμε μάχη απέναντι σε ένα εσκεμμένα παραπληροφορημένο κοινό με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! Μια ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ που αποφέρει κέρδος για το Δήμο Πεντέλης ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 2.306.000€ που ήταν ο αρχικός του προϋπολογισμός καθώς το έργο δημοπρατείται για 3.208.500€ (2.250.000€ + 15% απρόβλεπτα + ΦΠΑ 24%) και με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι πίσω από την θολή μελέτη που συνόδευε τότε το έργο απεκρύβησαν επιπλέον βάρη για το Δήμο Πεντέλης.

Όλοι αυτοί που παραπληροφόρησαν, μοίρασαν προβοκατόρικα φυλλάδια, κινδυνολόγησαν για να πιστωθούν το έργο, γνωρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα έθεταν σε μεγάλο κίνδυνο την οικονομική κατάσταση του Δήμου, ΟΦΕΙΛΟΥΝ μια συγνώμη τουλάχιστον προς τους δημότες και ειδικότερα τους κατοίκους της Νέας Πεντέλης που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν χορτάσει υποσχέσεις. Με βάση το χρονοδιάγραμμα του έργου, σε λίγο καιρό (210 μέρες μετά την ανάδειξη του αναδόχου και την υπογραφή της σύμβασης)  οι κάτοικοι της πολύπαθης περιοχής θα έχουν οριστικά απαλλαγεί από ένα πρόβλημα που τους ταλάνισε για πολλά χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice