OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

O Δήμος Φυλής πήρε την πρωτιά στην Αττική στο ζήτημα της ηλεκτροκίνησης!

Σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων απέκτησε ο Δήμος Φυλής έχοντας με αυτή του την πρωτοβουλία την πρωτιά στην Αττική σε ότι αφορά το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης.

Στην είσοδο του Δημαρχείου της Φυλής υπάρχουν πλέον δύο φορτιστές ηλεκτρικής ενέργειας τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν ιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αυτονομία του ΙΧ τους.

Παράλληλα με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος Φυλής ξεκινά μια νέα ενεργειακή εποχή για την πόλη που έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ειδικότερα , ο Δήμος Φυλής προγραμματίζει την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών του βάζοντας στην «ιστορία» τα ρυπογόνα ΙΧ και φορτηγά που αντλούν ενέργεια από την βενζίνη ή το πετρέλαιο.

Μιλώντας για την νέα αυτή, φιλική προς το περιβάλλον, δράση του δήμου ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρει:
«Από σήμερα η Φυλή ανοίγει μια νέα σελίδα καθώς αρχίζουμε τα έργα και τις δράσεις προκειμένου να στραφούμε σε μορφές ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και σημαντικά πιο οικονομικές για τον Δήμο μας.
Από σήμερα κάνουμε στροφή προς την ηλεκτροκίνηση η οποία δείχνει να είναι το μέλλον και η απάντηση στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στην κλιματική αλλαγή.»

Σχετικά Άρθρα

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice