OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κατάληψη στον Δήμο Πεντέλης λόγω ιδιωτικοποιήσεων

Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί Δημαρχείο Πεντέλης μετά την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου λόγω της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας από την συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου.

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (δια ζώσης) για κατακύρωση των εν λόγω διαγωνισμών αλά τελικά μετά της παρεμβάσεις-πιέσεις της αντιπολίτευσης και των εργαζομένων ματαιώθηκε 2 φορές, σήμερα η διοίκηση επιχειρεί να πραγματοποιήσει την επίμαχη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει! Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής συνδυασμών Λευτέρης Κοντουλάκος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Νίκος Τόλιος, Σπύρος Κωνσταντάς και Γιώργος Κατσικογιάννης.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίστηκαν και το μεσημέρι. Στο πλευρό μάλιστα των εργαζομένων βρίσκονται επίσης ο Πρόεδρος Νίκος Τράκας  και μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και πολλοί δημότες.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice