OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η θέση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για το στέγαστρο στο Μετρό

Η Εφημερίδα Προοδευτική σε χθεσινό δημοσίευμά της ανέφερε ότι δήθεν δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του δημάρχου Λάμπρου Μίχου, που δήθεν είχε διαφημιστεί ότι είχε γίνει αποδεκτή από την ATTIKO METRO για την επανατοποθέτηση στεγάστρου στην έξοδο του METRO στην πλατεία.

Η αλήθεια είναι, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος δήλωσε ή διαφήμισε ότι έγινε αποδεκτή η πρότασή του για επανατοποθέτηση του στεγάστρου, το οποίο παρότι είχε περιληφθεί στη μελέτη και στον προϋπολογισμό του έργου είχε αφαιρεθεί με γραπτό αίτημα του κ. Καπλάνη με το πρόσχημα ότι δήθεν κρύβει τη θέα της εκκλησίας, χωρίς βέβαια η εκκλησία να προβάλλει ποτέ τέτοια ένσταση.

Ο Λάμπρος Μίχος βεβαίως ζήτησε και απαίτησε την τοποθέτηση του στεγάστρου, την οποία επιθυμούσε σφόδρα και η αρχιτεκτονική ομάδα της ΑΤΤΙΚΟ METRO, διότι εκτός από αισθητικό κόσμημα της πλατείας παρείχε προστασία στους χρήστες του METRO  σε περιπτώσεις κακοκαιρίας αλλά ασφάλιζε και την είσοδο του metro τις νυχτερινές ώρες, που ο σταθμός δεν θα λειτουργούσε. Το απαιτούσε επίμονα ο Λάμπρος Μίχος μέχρι τη στιγμή που του επιδείχθηκε έγγραφο του κ. Καπλάνη, με το οποίο ο κ. Καπλάνης ζητούσε την αφαίρεση του στεγάστρου, με την αστεία δικαιολογία που αναφέρθηκε παραπάνω, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί από τον προϋπολογισμό του έργου το σημαντικό κονδύλι που είχε προβλεφθεί για την κατασκευή του στεγάστρου.

Αιφνιδιασμένος και έκπληκτος ο Λάμπρος Μίχος για την πρωτοφανή και μονομερή αυτή ενέργεια, που δεν μπορούσε να ανακληθεί διότι είχε αφαιρεθεί και το σχετικό κονδύλι από τον προϋπολογισμό του έργου, κατήγγειλε δημόσια και απερίφραστα τον τέως δήμαρχο για την ενέργεια αυτή που υπέκρυπτε άγνωστες σκοπιμότητες. Αντίθετα δε με τις ψευδείς αναφορές του δημοσιεύματος ο Λάμπρος Μίχος καταλόγισε από την πρώτη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο την μη τοποθέτηση του στεγάστρου στην αυθαίρετη και απαράδεκτη συμπεριφορά του τέως δημάρχου.

Τότε ο τέως δήμαρχος είχε αμφισβητήσει την εμπλοκή του, τώρα όμως που εμφανίστηκε το έγγραφο του προσπαθεί να δικαιολογήσει την ένοχη επιλογή του, με τη χρήση μέσου που τον στηρίζει και δεν έχει κανένα δισταγμό να στρεβλώνει την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice