Έργα ανάπλασης και αναβάθμισης στην Τ.Κ. Ανδραβίδας

Αλλάζει «πρόσωπο» η είσοδος της Ανδραβίδας

Στο Δημαρχείο στα Λεχαινά τη Τετάρτη, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. και από τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής επιχείρησης «Αφοί Κ. Ασημακοπουλοι Τεχνική Κατασκευαστική Ανώνυμη Εταιρία», η σύμβαση του έργου που αφορά την ανάπλαση της Τ.Κ. Ανδραβίδας.

Το έργο, «Ανάπλαση Εισόδου Πόλης (ΠΕΟ Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδραβίδας)» εγκεκριμένου προϋπολογισμού ύψους 526.970,67 ευρώ θα αναβαθμίσει την είσοδο της πόλης της Ανδραβίδας τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης, βελτιώνοντας σημαντικά, την ποιότητα ζωής των Δημοτών, και επισκεπτών της περιοχής.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου, ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ., δήλωσε τα εξής: Επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση έργων, όπως αυτό της ανάπλασης της εισόδου της Ανδραβίδας αρχικού προϋπολογισμού 920.000 €, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, με γνώμονα το αναπτυξιακό πρόσημο του Δήμου μας. Για το συγκεκριμένο έργο οι προσπάθειες είχαν ξεκινήσει από τον Καποδιστριακό Δήμο Ανδραβίδας και συνεχίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η εκτέλεση και η περάτωση αυτού του έργου θέτει σε αναπτυξιακές ράγες τη περιοχή της Ανδραβίδας, και φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους συνδημότες μας. Επαναφέρει την Ανδραβίδα στον χάρτη των έργων, και αποχαιρετά τον αποκλεισμό της τα τελευταία χρόνια, από αναπτυξιακά έργα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους μου, τις Τεχνικές, και Οικονομικές, Υπηρεσίες του Δήμου μας για την καθοριστική συμβολή τους στην υπογραφή της σύμβασης. Τα καλύτερα έρχονται».
Σχολιάστε