OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Sold out στην πρεμιέρα του Cine Panorama

Ι. Καϊτεζίδης: «Στη γνωστή ποιότητα των ταινιών μας φέτος προσθέτουμε και τους κανόνες ασφάλειας για τους σινεφίλ»

Με μεγάλη ανταπόκριση από τη μεριά των «σινεφίλ» του δήμου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης έγινε η κινηματογραφική πρεμιέρα του «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που άνοιξε τις πύλες του για 22ο συνεχές καλοκαίρι.

Φέτος η εκκίνηση ήταν σίγουρα ιδιαίτερη λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν στη χώρα μας εξαιτίας του κορωνοϊού. Οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων είναι μεγαλύτερες, ο αριθμός των θεατών μικρότερος, ενώ οι θεατές διευκολύνονται και με τηλεφωνικές προκρατήσεις στο τηλέφωνο 2310346720.

Έτσι στη φετινή πρεμιέρα του το «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» γέμισε από δεκάδες σινεφίλ. Ο κόσμος απόλαυσε την πρώτη ταινία του καλοκαιριού, που ήταν η κατασκοπευτική ταινία «Κρατικά Μυστικά» του Νοτιοαφρικανού ΓΚΑΒΙΝ ΧΟΥΝΤ, με πρωταγωνιστές τους ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ και ΡΙΣ ΙΦΑΝΣ. �Θα ακολουθήσουν η γαλλική ταινία «Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου» του ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ και πρωταγωνιστές τους ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ, ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΕΡΚΟ, ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ, που θα προβληθεί από την Πέμπτη 11 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου σε δύο καθημερινές προβολές και η ευρωπαϊκή παραγωγή «Οι μεταφραστές» του ΡΕΖΙΣ ΡΙΝΣΑΡΝΤ και πρωταγωνιστές τους ΛΑΜΠΕΡΤ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΟΛΓΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ, ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΣΚΑΜΑΡΤΣΙΟ και ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ, που θα προβληθεί από την Πέμπτη 18 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου και αυτή καθημερινά σε δύο προβολές.

Μαζί με το δίδυμο αδελφάκι του Cine Pilea που ξεκινά προβολές την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Ευτυχία» ο δήμος για μία ακόμη χρονιά επενδύει έμπρακτα στην 7η τέχνη με ταινίες ποιότητας αλλά και με ευαισθησία και σχέδιο για την προστασία των θεατών και της δημόσιας υγείας. Πάμε λοιπόν θερινό και φέτος για «…κάτι νύχτες με φεγγάρι… με αγιόκλημα και γιασεμί…».

Ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες:

Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Αποστόλου Σαμανίδη 23, 55236
Πληροφορίες για τις ταινίες, τις ώρες προβολών και τηλεφωνικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310346720, στον ιστότοπο του Δήμου μας και στο Σινέ Πανόραμα

Cine ΠΥΛΑΙΑ: Πολυτεχνείου 20, 55535
Πληροφορίες για τις ταινίες, τις ώρες προβολών και τηλεφωνικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 2313 302635, στον ιστότοπο του Δήμου μας και στο Σινέ Πυλαία

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice