Δήμος Δυτικής Λέσβου: Υγειονομική ενημερωτική συνάντηση για τους ξενοδόχους ενόψει τουριστικής σεζόν

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτης Βατή, διοργανώθηκε σήμερα το πρωί με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου στο Μόλυβο, ενημερωτική συνάντηση των ξενοδόχων και των ενοικιαζόμενων δωματίων από τον ΕΟΤ – Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Βορείου Αιγαίου από την Προϊσταμένη ΠΥΤ Νίκη Χατζηστυλιανού και την Μυρσίνη Αμπατζή.

Η πολύ σημαντική συνάντηση για το μείζον ζήτημα (και) του νησιού για τους επόμενους μήνες, αφορούσε τους επαγγελματίες του τουρισμού ως προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρόκειται να εφαρμοστούν κατά την τρέχουσα θερινή σεζόν. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με τους επιχειρηματίες του νησιού από το Μόλυβο, την Πέτρα την Άναξο και την Καλλονή, να έχουν την ευκαιρία να θέσουν καίρια ερωτήματα ως προς την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας από τον Covid-19 και ειδικότερα για την απαιτούμενη πιστοποίηση, «Health First».

Η ενημερωτική συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού να ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του ΕΟΤ που προχώρησαν στην ενημέρωση των επιχειρηματιών. Να σημειωθεί πως αντίστοιχες συναντήσεις αναμένεται να διοργανωθούν και στην Καλλονή αλλά και στη Μυτιλήνη.
Σχολιάστε