OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Ζαχάρως: «Κοιτάμε μπροστά, αξιοποιούμε τις δυνάμεις μας, αλλάζουμε τον τόπο μας»

«Κοιτάμε μπροστά, αξιοποιούμε τις δυνάμεις μας, αλλάζουμε τον τόπο μας» ήταν το προεκλογικό  σύνθημα του συνδυασμού του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, που έφερε την αλλαγή μετά από χρόνια στον Δήμο Ζαχάρως.

Με στόχο και όραμα ο Δήμαρχος Ζαχάρως και οι συνεργάτες τους προσπαθούν να αναδείξουν και να εκμεταλλευτούν, προς όφελος του τόπου τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Απευθυνόμενος στους δημότες Ζαχάρως με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές ο κ. Αλεξανδρόπουλος αναφέρει:

« Πριν από ένα χρόνο δώσατε σε μένα, στους συνεργάτες μου και στο συνδυασμό μας την εντολή να φέρουμε την αλλαγή, την ανάπτυξη και την αξιοπρέπεια, για να είμαστε υπερήφανοι δημότες του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας.

Αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου στη δυσκολότερη ώρα από τη σύστασή του.

Ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 και εννιά μήνες από την ανάληψη της διοίκησής του Δήμου, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πρωτοφανή πανδημία, η οποία έχει επηρεάσει τη ζωή όλων μας και μεταξύ των άλλων, καθυστερεί μέχρι σήμερα την πρόσληψη πολύ χρήσιμου προσωπικού, εμείς  συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Δήμος μας έμεινε τραγικά πίσω, αλλά δεν είναι η ώρα της περιγραφής της κατάστασης που παραλάβαμε.

Όλοι παρακολουθείτε τον αγώνα που κάνουμε, μέσα από αντίξοες συνθήκες, να νοικοκυρέψουμε το Δήμο μας και να θέσουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη που του αξίζει.

Βήμα-βήμα, στελεχώνουμε τις δημοτικές δομές, προστατεύουμε τη δημοτική περιουσία, εξοικονομούμε πόρους, εκσυγχρονίζουμε την καθαριότητα, την ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό, το στόλο των οχημάτων, τον εξοπλισμό των υπηρεσιών. Πολλές από τις αποφάσεις, τις συνεργασίες και τα μέτρα που λαμβάνουμε δεν έχουν ακόμη δώσει το αποτέλεσμα της αλλαγής που όλοι ποθούμε να δούμε. Ωστόσο, ο χρόνος δουλεύει θετικά για το μέλλον του Δήμου μας και των παιδιών μας.

Η εικόνα αλλάζει. Έργα, που για χρόνια δεν ολοκληρώνονταν, δρόμοι και δίκτυα που έδιναν την εικόνα της εγκατάλειψης, θα μπουν στην υπηρεσία σας και θα διευκολύνουν τη ζωή σας.

Στόχος μας είναι να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας με πολλή δουλειά, με αγώνα για την υγεία και την ασφάλειά σας, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με τη συνεχή ενημέρωσή σας.

Με συνέπεια και σοβαρότητα αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε την περιοχή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις, υπερβαίνουμε εμπόδια και “αντιπαλότητες”, λέμε την αλήθεια και ενθαρρύνουμε όλους όσοι μοιράζονται μαζί μας το όραμα της ανάπτυξης του τόπου μας, με όρους πολιτισμού και αξιοπρέπειας.

Προχωράμε μαζί  κάνοντας κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά, με συμμάχους και συναγωνιστές μας τους γειτονικούς δήμους και όλους εκείνους που αναγνωρίζουν ότι έφτασε η ώρα να αξιοποιηθούν και να αναδειχτούν οι τεράστιες δυνατότητες της περιοχής μας προς όφελος του Δήμου μας, του Νομού μας και της Χώρας μας».

Σχετικά Άρθρα

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης

otavoice

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice