Άνοιξε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου με διευρυμένο ωράριο

Στιγμές ευεξίας, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν από σήμερα, Τετάρτη (10/6), οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου. Στις 7 το πρωί, άνοιξε τις πύλες του με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Φέτος, για πρώτη φορά με μέριμνα της δημοτικής αρχής θα υπάρχουν στο χώρο δύο νοσηλευτές κατά την διάρκεια της παραμονής των αθλουμένων στο κολυμβητήριο. Επίσης, θα υπάρχουν και έξι προπονητές για να επιβλέπουν και να καθοδηγούν τους αθλούμενους.

Η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου γίνεται με νέο διευρυμένο ωράριο. Ειδικότερα, το κοινό θα μπορεί να κάνει χρήση της πισίνας καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 07.00 έως τις 23.00 και κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09.00 ως τις 17.00, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

«Ανοίξαμε το κολυμβητήριο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Οι δημότισσες και οι δημότες του Ωραιοκάστρου έχουν πλέον την δυνατότητα να αθληθούν σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον», τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.
Σχολιάστε