Ανοίγουν στις (22/6) το Ψηφιακό Μουσείο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Σμύρνης

Με αφορμή το άνοιγμα του Ψηφιακού Μουσείου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει:

Με ανανεωμένους χώρους, μετά τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, νέο πλούσιο πρόγραμμα και θετική διάθεση,παραδίδονται ξανά στο κοινό της πόλης μας οι δομές του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας.

Το Ψηφιακό Μουσείο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη υποδέχονται ξανά το κοινό τους από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει απολυμάνσεις κατά του covid 19 και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, που ορίζονται από το υπουργείο Πολιτισμού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικά των ευπαθών ομάδων.

Στις δομές μας θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, με απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ των επισκεπτών, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την ξενάγηση, χρήση αντισηπτικών και μάσκας από τους εργαζόμενους, αλλά και από τους επισκέπτες, ειδικά ενημερωτικά αυτοκόλλητα σήμανσης και πλέξιγκλας στους χώρους υποδοχής για την προστασία εργαζομένων και επισκεπτών.

Δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό που κέρδισε η Νέα Σμύρνη την τελευταία δεκαετία, ως πόλης «Σύμβολο Πολιτισμού», παραμένουμε δραστήριοι, με νέες και φρέσκιες ιδέες, και ανοίγουμε τις δομές μας, με το βλέμμα στην επανεκκίνηση της πολιτιστικής ζωής της πόλη μας.
Σας περιμένουμε όλους!
Σχολιάστε