Χαλάνδρι σε Δράση: «Δεν ψηφίσαμε τις σπατάλες για την προβολή της δημοτικής αρχής Ρούσσου»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση με αφορμή την μη ψήφιση εκ μέρους της, τμήμα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού που κατέθεσε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.  Απαντώντας σε αιτιάσεις της δημοτικής αρχής αναφέρουν:

Συνεχίζει να διαστρεβλώνει τις θέσεις μας ο δήμαρχος Ρούσσος. Μας κατηγορεί που δε  ψήφισε η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης την αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Τι είναι αυτά που δε ψηφίσαμε ;

  • Έξοδα για παραγωγή οπτικοακουστικών έργων για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής 10.000€
  • Έξοδα παραγωγής περιοδικού ενημερωτικού εντύπου για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής 7.000€
  • Υπηρεσία ενημέρωσης πλατφόρμας δράσεων του δήμου 8.000€
  • Αμοιβή συμβούλου για την επέκταση του καφέ κάδου 24.800€
  • Υπηρεσία καταγραφής σε πραγματικό χρόνο σημείων με ογκώδη και κλαδέματα 12.000€
  • Αύξηση σε αμοιβές και έξοδα δικηγόρων κατά 80.000€
  • Υπηρεσίες υποστήριξης υποδοχής και ταξιθεσίας θεατών στο φεστιβάλ ρεματιάς 5.000€

Κύριε Δήμαρχε δε πρόκειται να συναινέσουμε σε τέτοια σπατάλη. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε τη στήριξη μας σε ασφαλτοστρώσεις, σε ανακατασκευή πεζοδρομίων, σε πληρωμές συμβασιούχων.(άλλωστε φαίνεται η θετική μας ψήφος στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής).

Ξεχνάτε πολύ εύκολα τη μηδενική στάση σας στην αντιπολίτευση τόσα χρόνια.Να σας θυμίσουμε τι περιλαμβάνουν οι θητείες σας στην αντιπολίτευση, ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλα με συνεχής αποχωρήσεις από τα δημοτικά συμβούλια.

Σε αντίθεση με τη στάση σας, η παράταξη μας σε όλα τα μεγάλα έργα για την πόλη μας υπερψηφίζει τα θέματα είτε στο δημοτικό συμβούλιο είτε στην οικονομική επιτροπή.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους αντί να υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου βρήκε ευκαιρία να ξοδέψει χρήματα προβάλλοντας τον εαυτό του, εκτός εάν ηθελε να εξυπηρετήσει ημέτερους.

Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει κύριε Δήμαρχε.

Ο συνδυασμός «Χαλάνδρι σε δράση»
Σχολιάστε