Συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ανοίγει τις πόρτες του για 8η συνεχόμενη σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πραγματοποιούνται μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου, καθώς και των πανελλήνια εξεταζόμενων μαθημάτων. Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται στο 3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.

Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2021 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ενώ τα μαθήματα για όλες τις τάξεις την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αποκλειστικά από εθελοντές/ριες καθηγητές/ριες και από φοιτητές/ριες τμημάτων Πανεπιστημίου, η ειδικότητα των οποίων σχετίζεται με τις ανάγκες των μαθημάτων που διδάσκονται.

Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου μέσα από την κοινωνική δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι η στήριξη μαθητών Λυκείου της πόλης των οποίων η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού οι εγγραφές μαθητών/τριών και οι αιτήσεις εθελοντών/τριών θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με αποστολή των αιτήσεων υπογεγραμμένων με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο [email protected]

Δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου:

  • όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής
    τη διαδικασία για τους εθελοντές/ριες καθηγητές/ριες
    όλες τις αιτήσειςΣχολιάστε